Andreas tar över efter Christer

Andreas Holmberg, VDAndreas Holmberg är vd för Expandermetall AB sedan september 2005. Företaget har gått i arv i tre generationer och nu har Andreas också tagit över ägandet efter sin far Christer Horte.

– Att äga och driva ett företag som byggts upp inom vår familj i tre generationer är självklart väldigt roligt. För mig har sträckmetall varit ett naturligt samtalsämne så länge jag kan minnas, säger Andreas Holmberg.

Expandermetall grundades redan 1960 med tillverkningen av sträckmetall startade 1972. Då av Christer Hortes far Sixten Andersson.

– Christer och Sixten byggde upp Expandermetall från grunden och vi präglas fortfarande av deras anda – att ständigt utveckla oss som företag. Vi jobbar stenhårt för att tillgodose våra kunders behov och vi vet att vi måste vara bra på det för att vara konkurrenskraftiga, säger Andreas.