Inspiration

Sträckmetall är en mycket flexibel produkt som kan användas inom de flesta branscher och till de flesta ändamål. Genom åren har vi levererat sträckmetall som använts till vitt skilda produkter som till exempel gångbroar, gallervältar, stolar, bränslefilter, hyllor, fönstergaller, undertak och mycket mer. Det finns många olika användningsområden för sträckmetall, nedan nämner vi några av dom i hopp om att ge lite inspiration.

Filter

Sträckmetall används idag i väldigt många olika typer av filter. Bland annat levererar vi sträckmetall till olika tillverkare av filter för storkök och industri. Eftersom storleken på sträckmetallens maskor går att få efter i princip vilka önskemål som helst kan sträckmetallen användas i de flesta typer av filter – oavsett om det handlar om luftfilter, filter för olika typer av vätskor eller till och med radio- och ljudvågor.

Bygg & design

Sträckmetall är en mycket flexibel produkt som kan användas både till interiör och exteriör – i både stora och små byggprojekt. Vi har levererat sträckmetall till stora flygterminaler, butiksinredning i exklusiva butiker och även till  diverse konstverk! Sträckmetallen kan anpassas både i form, färg och material för att passa dina behov och ge dig inspiration i ditt skapande.

Konsumentprodukter

Sträckmetall finns i väldigt många produkter som man kanske inte tänker på. Vi har levererat sträckmetall som använts till stolar, gallervältar, kaminer, pennställ, mikrofonstrumpor och papperskorgar – bara för att nämna några produkter som exempel. Så chansen att du har en produkt med sträckmetall hemma är ganska stor.

Vill du veta mer?

Vill du ha fler exempel på hur du kan använda sträckmetall i dina produkter? Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen som företagskund att kontakta oss för en offertförfrågan eller order. I mån av tid erbjuder vi gratis handprover till våra företagskunder.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.