Kvalitet och miljö

För oss är det självklart att leverera produkter med hög kvalitet på utlovad tid. För att leva upp till detta har vi en omfattande kvalitetspolicy där det främsta målet är att jobba för ständig utveckling. Vi är certifierade enligt FR2000 som är ett ledningssystem för certifiering av kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetens, brandskydd och socialt ansvarstagande. FR 2000 är ett integrerat system i hela verksamheten och ger en heltäckande certifiering samt är likvärdigt med ISO 9001 och ISO 14001.

Kvalitetssäkring av genomförda uppdrag har alltid varit självklart för Expandermetall. Vi specificerar klart mätbara och tidssatta kvalitets mål. Vi har också en öppen och nära dialog med våra kunder för att vi tillsammans ska uppnå de tids- och kvalitetsmål som gäller för varje produktion.

Certiferings märke f2000

Betydelsen av miljöarbetet i vår verksamhet är stor och vi använder FR2000:s miljöstyrning för att ständigt utveckla företagets miljötänkande. I vårt miljöarbete ingår allt från användning av miljövänliga produkter till källsortering. Som ett exempel på vår miljöhänsyn, har vi gjort ett aktivt miljöval när vi handlat upp vår el samt att vi har installerat solcellspaneler som täcker 60% av vår förbrukning.

Vidare utgör godstransporter en viktig sektor vi kan påverka genom aktiva val, varför vi tecknat avtal och primärt nyttjar en partner som erbjuder en aktiv miljöprofil.
Vårt miljötänkande utvecklas ständigt i verksamheten både internt i vår dagliga verksamhet och externt mot våra kunder och leverantörer.

För nedladdning:
fr2000-standard-2017-190415
FR2000_Broschyr_ok_190415

Välkommen att kontakta oss

Välkommen som företagskund att kontakta oss för en offertförfrågan eller order. I mån av tid erbjuder vi gratis handprover till våra företagskunder.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.